U bent hier: Bezienswaardigheden » Terug van vakantie … en wat doe je dan?
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Terug van vakantie … en wat doe je dan?

Net op vakantie geweest? Veel mooie dingen gezien? De Akropolis in Athene? Mooi, heel mooi! De piramiden van Gizeh, de Taj Mahal, de Noorse fjorden of de Eiffeltoren in Parijs? Je camera of smartphone moet wel vol leuke foto’s staan, selfies met een Schotse doedelzakspeler, jij duwend tegen de toren van Pisa, de vleugel van het vliegtuig vanop je zitplaats, … En plots is die mooie reis weer voorbij en blijven al die leuke herinneringen in dat kleine apparaatje zitten? Dat is toch wel doodzonde!

Fotoproducten
© Drukzo.be

Eerste hulp bij mooie herinneringen

Klik hier en ga in je hoofd nogmaals op vakantie. Alle hoogtepunten van de voorbije reis kun je snel en eenvoudig laten uitprinten en integreren in je interieur. Heel klassiek is een canvas aan de muur van je slaapkamer. Geniet elke avond van de zonsondergang die je deze zomer zo mooi tijdens die strandvakantie hebt kunnen vastleggen. Misschien iets gewaagder: een keramiektegel met een foto van die Zwitserse waterval in het kleinste kamertje? Laat je fantasie de vrije loop!

Elke dag een beetje reizen

Je vakantieherinneringen zijn niet alleen decoratief, je kunt ze ook laten verwerken in tal van items die je thuis elke dag gebruikt. Drink elke morgen uit je favoriete Brazilië- of India-kop. Snij je groenten op de Afrikaanse savanne. Of laat je kussens, T-shirts of beddengoed bedrukken met een collage van je favoriete kiekjes. Ook de kinderen zullen nog veel plezier beleven aan hun gepersonaliseerde knuffel of broodtrommel.

Fotoproducten
© Drukzo.be

Ook leuk als geschenk

Het is niet gemakkelijk om voor iedere moederdag, iedere vaderdag, iedere verjaardag steeds weer een origineel geschenk te bedenken. Dankzij je vakantiefoto’s maak je voor je intimi van een alledaags ding een bijzonder cadeau. Een agenda is bijvoorbeeld een nuttig, maar weliswaar saai geschenk. Door jullie selfie vóór dat mooie panorama op de kaft te laten plaatsen, geef je je partner niet zomaar een handig gebruiksvoorwerp, maar ook nog eens een onbetaalbare herinnering voor elke dag van dat jaar. Alsof je liefde in een doosje zou stoppen met een grote strik errond.

Het belang van een souvenir

Onderschat de waarde van een souvenir niet! Een aandenken aan een leuke periode uit je leven kan je helpen om een moeilijkere tijd door te komen. Wanneer iemand uit je leven verdwijnt, wordt die futiele foto van die persoon in goede tijden plots van onschatbare waarde. Laat daarom je vakantiefoto’s niet op een digitale drager staan, waardoor ze mogelijks ook onherroepelijk kunnen verloren gaan. Druk ze op een creatieve manier af en leef tussen je mooie herinneringen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Terug van vakantie … en wat doe je dan?'

Populaire bezienswaardigheden