U bent hier: Bezienswaardigheden » Romantische hotels met bubbelbad op de kamer
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Romantische hotels met bubbelbad op de kamer

Af en toe is het nodig om met uw partner er even tussenuit te gaan. Een weekeinde weg om even aan de dagelijkse bezigheden te ontsnappen en helemaal tot elkaar te komen. Waar kan dit het beste dan in een hotel met een spa en een bubbelbad op de kamer? Overdag kunt u op pad, ’s avonds kunt u zich vermaken in het hotel. Op en top romantiek, luxe en ontspanning. In dit artikel leest u over een aantal hotels met bubbelbad die op verschillende locaties te vinden zijn. Hopelijk raakt u erdoor geïnspireerd.

Hotel Larchenhof
© Hotelspecials.be

Hotel Lärchenhof
Dit hotel ligt in Oostenrijk, waar er zowel in de winter als in de zomer veel te doen is. U kunt hier skiën in het winterseizoen en wandelen, golfen en tennissen in de zomermaanden. Ook in dit hotel is van alles te doen. U kunt bijvoorbeeld relaxen in de spa van het hotel. Deze wellness beschikt over een stoombad, zonnebank, meerdere sauna’s en u kunt er massages reserveren. Ook is er een prachtig binnenzwembad. De kamers zijn typisch Oostenrijks ingericht met veel hout en een knusse aankleding. De Junior Suite beschikt over een tweepersoons bubbelbad op de kamer. Wanneer u kiest voor het arrangement ‘Romantic Escape Special’, dan zult u bij aankomst een flesje champagne en een romantische verrassing op de kamer aantreffen.

Van der Valk Hotel Düsseldorf
Aan de rand van de stad vindt u dit viersterrenhotel. Op deze manier kunt u overdag Düsseldorf bekijken en ’s avonds kunt u zich terugtrekken in het hotel. Neem bijvoorbeeld een drankje in de hotelbar of eet in het à la carte restaurant met live cooking buffet. Bovenin het hotel bevindt zich een fitness ruimte en een wellness, waar u zonder extra betaling gebruik van kunt maken. Er is een stoombad en er zijn drie verschillende sauna’s. De kamers beschikken over een heerlijk bubbelbad. Bij de reservering van een kamer kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de ‘VIP Upgrade Special’. Dan krijgt u een ruimere kamer met een mooi uitzicht.

Hotel Abdij de Westerburcht
© Hotelspecials.be

Abdij de Westerburcht
In de Nederlandse plaats Westerbork vindt u hotel Abdij de Westerburcht. Omgeven door prachtige natuur, kunt u hier mooie fiets- en wandeltochten maken. Ook zijn er veel culturele bezienswaardigheden in de buurt. Het hotel beschikt over een café, een restaurant, grote serres en een bar. De menukaart van het restaurant is geïnspireerd op het kloosterleven, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van lokale producten. Wanneer u hier helemaal tot rust wilt komen, boek dan bijvoorbeeld de themakamer ‘Beauty & Wellness’. Deze kamer beschikt over een bubbelbad, een sunshower en een heerlijk boxspringbed.

Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp
Wanneer u graag Den Haag eens bezoekt met uw geliefde, dan is dit Van der Valk hotel een goede optie voor de overnachting. Dit is een hotel met jacuzzi op de kamers, die luxueus ingericht zijn en ook over een stortdouche beschikken. Voor deze optie kiest u voor de ‘Luxe Whirpool Kamer’. Bij aankomst staat er een fles champagne voor u klaar. Tevens kunt u kiezen voor het arrangement ‘Diner Special’, waarbij u de luxe kamer met whirlpool krijgt, inclusief een driegangenmenu op de dag van aankomst. Het restaurant van het hotel biedt verschillende gerechten aan van over de hele wereld.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Romantische hotels met bubbelbad op de kamer'

Populaire bezienswaardigheden