U bent hier: Bezienswaardigheden » Op hotel aan zee
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Op hotel aan zee

Je hoeft niet altijd ver te reizen om van een heerlijke vakantie te genieten. Het kan ook hier in België, meer bepaald aan onze Belgische kust. Als het weer een beetje meevalt natuurlijk kan je van een aangename strandvakantie genieten in eigen land. Volgens Orbiville is dat alvast een van de mooiste viersterrenhotels van België:

Andromeda Hotel & Thalassa in Oostende

Slechts op enkele meters van het strand verwijderd, en midden in het hartje van de stad Oostende kan je terecht in dit klassehotel. Wie van luxe houdt, is hier dus zeker op zijn plaats. Pure ontspanning en verwennerij, zijn de kernwoorden van Andromeda.

Het hotel biedt 90 moderne kamers aan, met een stijlvol interieur. De helft van deze kamers beschikken over een terras met zicht op zee. Verder vind je er een ‘pyramid’ relaxpool met zwembad, een jacuzzi, een fitnessruimte en een sauna. Je kan er ook terecht voor welverdiende massages.

Ook het eten is zeker een ster waard. Restaurant Gloria en Brasserie de Renommee zijn gekend om hun lekkere eten. Geniet met een glaasje wijn en verwen je smaakpapillen!

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Op hotel aan zee'

Populaire bezienswaardigheden