U bent hier: Bezienswaardigheden » Met een huurauto door Barcelona rijden
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Met een huurauto door Barcelona rijden

Barcelona: onmisbare huurauto

Barcelona is al sinds jaar en dag één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld. De Catalaanse hoofdstad heeft dan ook ontzettend veel te bieden aan de miljoenen toeristen die elk jaar opnieuw dit prachtig stukje Spanje bezoeken. Op easyterra.nl kan je op een handige manier de prijzen van huurauto’s vergelijken om op een ideale manier deze metropool te verkennen. Je kan je eigen auto achterlaten op de luchthaven in Charleroi. P3 parkeren Charleroi is je beste optie voor een voordelig parkeertarief.

Prachtig Barcelona

Barcelona is gelegen aan de Middellandse Zee aan de Costa del Maresme goed 160 kilometer ten zuiden van de Pyreneeën. Buiten het heerlijke klimaat en de belofte van zon, zee en strand is Barcelona ook de thuishaven van enkele van de mooiste trekpleisters die je in de wereld zult vinden. Genieten van de vele bouwwerken die lokale held Gaudi ontworpen heeft? Een bezoekje brengen aan de indrukwekkende Sagrada Familia? Genieten van het prachtige uitzicht en de interessante omgeving vanaf Park Guëll? Of misschien bent u wel een voetbalfan en zegt het legendarische Camp Nou je wel iets.

Camp Nou Barcelona

Daar stopt het nog lang niet. Barcelona’s beroemde heuvel de Montjuïc is niet alleen de thuishaven van diverse musea: het was ook de locatie van de Olympische Spelen van 1992. Een historie die zonder problemen opnieuw beleefd kan worden op de schitterend behouden gebleven locatie. Al die toeristische trekpleisters wat beu? Blaas even heerlijk uit op La Rambla, de grootste en beroemdste winkelstraat van Barcelona. Plek waar je niet enkel ontelbare winkeltjes zult tegenkomen maar ook tal van straatartiesten die het beste van zichzelf geven. Ontdek het allemaal en nog zoveel meer middels een huurauto simpel te bestellen via EasyTerra.

Het gemak van de wagen

Ik hoef je vast niet te vertellen dat een wagen best een handig instrument is. We rijden er immers bijna allemaal mee rond. Hoe vaak heb je op reis al wel eens niet gedacht dat je beter een wagen bij de hand had in plaats van te moeten vertrouwen op vaak twijfelachtige lokale transportmanieren. Een huurwagen is dan de ideale oplossing. Een oplossing die in Barcelona, nog meer dan in veel andere toeristische steden, echt wel broodnodig is. Barcelona is immers een gigantische stad. En wat nog meer is: de stad bestrijkt niet enkel een groot oppervlakte maar alle trekpleisters liggen in de regel dan ook nog eens echt aan verschillende uiteinden van de stad.

Park Guell Barcelona

Een huurwagen via EasyTerra kan dan ook de perfecte oplossing zijn om op eigen tempo en via een gemakkelijke manier de trekpleisters van Barcelona gezien te hebben. De metro is uiteindelijk ook maar een heel gedoe en helemaal niet zo goedkoop. Via de website www.easyterra.nl kan je op een simpele manier de verschillende aanbieders van huurwagens vergelijken en er zo de meest voordelige voor je formule uithalen. Het kan maar zo handig zijn.

Plan je dus een bezoek aan deze grootstad? Auto huren Barcelona? Vergeet dan niet eerst even een kijkje te nemen op EasyTerra om je reis al meteen goed in te zetten. Geloof me: je zult jezelf er dankbaar voor zijn!

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Met een huurauto door Barcelona rijden'

Populaire bezienswaardigheden