U bent hier: Bezienswaardigheden » Met de wagen naar Parijs of Berlijn?
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Met de wagen naar Parijs of Berlijn?

Op reis gaan is leuk. Meestal is dit het vliegtuig naar verre oorden maar om de belangrijkste bezienswaardigheden in een stad te ontdekken ben je soms beter om met de wagen op reis te gaan.

Steden als Parijs, Brussel, Berlijn of Amsterdam zijn op enkele uren rijden van Brussel en dan is een wagen een betere oplossing om ter plaatse te geraken. Belangrijk hierbij is dat de wagen goed uitgerust is met de juiste bandenkeuze. Tegenwoordig dingen die je gewoon zelfs online kunt kopen. Een voorbeeld hiervan is Tirendo, een bandenspecialist waar je gewoon je zomer en winterbanden online kan bestellen.

Parijs is zo’n 3 uur rijden en het is goedkoper en voordeliger met de wagen te gaan dan voorbeeld met de sneltrein. Ook Amsterdam is hier een voorbeeld van. Zo kan je gemakkelijk met de wagen naar voorbeeld Versailles gaan of in Amsterdam naar meer afgelegen gebieden aan de rand van de stad die zeker de moeite zijn om eens te bezoeken.

Steden als Berlijn of Madrid zijn dan weer verder zodat je de keuze dient te maken tussen trein, wagen of misschien zelfs vliegtuig. Maar wat je ook kiest, reizen is altijd fijn ongeacht het vervoer.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Met de wagen naar Parijs of Berlijn?'

Populaire bezienswaardigheden