U bent hier: Bezienswaardigheden » Kids koning voor een dag: familie evenement
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Kids koning voor een dag: familie evenement

Op zaterdag 19 maart presenteert UITinBrussel een spannende ‘Kids koning voor een dag’-familie-evenement. De dag begint om 10 uur, in het BELvue-museum aan de Coudenberg op een loopafstand van het NMBS-station Brussel-Centraal, met een museumspel waarbij de kinderen vanaf 5 jaar, na met een geheime code de toegangspoort van het ondergronds paleis te hebben geopend, een koningskroon in de wacht kunnen slepen.

Om 11u45 is er, in het aanpalende paleis van Karel van Lotharingen, de kroningsceremonie van de nieuwbakken koningen en koninginnen gevold door een prinsheerlijke picknick in de galazaal van de Koninklijke Bibliotheek met majestueus uitzicht over onze hoofdstad.

Vanaf 13u30 kan iedereen genieten van stille filmpareltjes over komische koningin in de Cinematek. Ondertussen speelt een pianist live muziek. De films komen uit de reusachtige schatkamer van het Koninklijk Belgisch Filmarchief.

Vooraf inschrijven is wel nodig want de plaatsen zijn beperkt. Meer info via www.kidsinbrussel.be of op het gratis nummer 0800/13700.

Meer weten over Brussel? Ontdek de vele bezienswaardigheden Brussel.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Kids koning voor een dag: familie evenement'

Populaire bezienswaardigheden