U bent hier: Bezienswaardigheden » Golfvakanties in Portugal
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Golfvakanties in Portugal

Als je op zoek bent naar een golfvakantie gecombineerd met zon, zee en strand, vlieg dan met goedkope vliegtickets vanaf vliegveld eindhoven naar Portugal, want deze bestemming is echt ideaal. Hoewel het niet een groot land is, heeft Portugal veel persoonlijkheid en variatie, van rustig platteland naar bruisende steden. Toeristen komen uit alle delen van de wereld om van lekkere Portugese wijn te genieten, de heerlijke gerechten te proberen, te zwemmen in de ongerepte zee en om te golfen natuurlijk!

De populairste Portugese regio om te golfen is de meest zuidelijke provincie Algarve, waar golfbanen in de jaren 70 en 80 opbloeide en nu een vaste attractie zijn. Deze liggen op niet meer dan15 km. van het strand, dus als je een pauze nodig hebt dan is het heerlijk om even een duik te nemen of om lekker in de zon te ontspannen. Het gebied heeft ook een mooi aanbod van hotels en resorts, die in alle behoeften en wensen voorzien om ervoor te zorgen dat je echt kunt ontspannen en nergens zorgen over hoeft te maken behalve het perfectioneren van je swing. De Algarve lijkt  op het eerste gezicht geen golfgebied. Het grootste deel van het platteland is een droog, onuitnodigend landschap met nauwelijks groen. Echter, boorgaten naar veringen onder water zorgen voor voldoende irrigatie om de groene velden weelderig en fris te houden en vaak worden ze uitgeroepen tot de beste van de wereld.

Als je de topklasse golfbanen van Portugal wilt combineren met het snelle stadsleven, ga dan naar Lissabon. Er zijn karaktervolle hotels vol met charme in Lissabon die variëren van de meest luxueuze tot aan de best gewaardeerde kamers in Europa. Sommige bieden goede golfdeals, met vervoer van het hotel naar de baan en terug naar huis en natuurlijk hebben de nabijgelegen golfbanen vaak hun eigen accommodatie. Of je nu een beginner of een pro bent, er zijn veel banen die bij jouw opties passen. In het hart van de stad is Belavista Golf, dit wordt beschouwd als de zwaarste opleiding in het land. Dus als je zin hebt in een uitdaging, ga ervoor!

Een van de beste dingen van een golfreis naar Portugal is het makkelijke ontspannen. Ga naar een van de vele bars, clubs, en shows in Lissabon en geniet van de ontspannen, warme sfeer van Portugal en heb een werkelijke onvergetelijke vakantie.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Golfvakanties in Portugal'

Populaire bezienswaardigheden