U bent hier: Bezienswaardigheden » Goedkoop reizen in Duitsland
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Goedkoop reizen in Duitsland

Heb je geen zin in het lange wachten aan de incheckbalies op de luchthaven, enkel en alleen voor een kort reisje naar Duitsland? Geen probleem! Duitsland is heel eenvoudig (en goedkoop!) te verkennen met de trein. De Deutsche Bahn lokt de toeristen deze zomer met heel aantrekkelijke prijzen en dit van juni tot augustus.

Het Wereldkampioenschap Vrouwenvoetbal is van 26 juni tot 27 juli in Duitsland aan de gang. De Deutsche Bahn speelt hierdoor in op haar klanten door de Weltmeisterinnen-Pass aan te bieden. Zo kan je op een goedkope manier (slechts 299 euro) een maand lang onbeperkt alle DB-treinen onveilig maken (dit in de periode van 23 juni tot en met 31 augustus). Jongeren jonger dan 26 jaar reizen nog goedkoper, slechts aan een tarief van 249 euro.  Als je met twee reist, kom je er het voordeligst van af. Voor een prijskaartje van 399 euro doorkruis je het hele land met z’n tweetjes. Als je kinderen (jonger dan 14) op je pas vermeld staan, reizen zij gratis mee!

Verder heb je ook nog de Europa-Spezial tarieven. Hiermee reis je voordelig van elk Belgisch treinstation naar Duitsland (naar een bestemming naar keuze). Bestemmingen dicht bij de grens, zijn al bereikbaar voor een prijs van 19 euro (enkele reis).

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Goedkoop reizen in Duitsland'

Populaire bezienswaardigheden