U bent hier: Bezienswaardigheden » Genieten van wellness tijdens je citytrip
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Genieten van wellness tijdens je citytrip

Heb je zin in een citytrip en wil je niet al te ver reizen, maar weet je niet precies waar je heen wilt? Dichtbij huis is gelukkig heel erg veel te zien en te doen. Denk bijvoorbeeld eens aan de stad Gent! Bij het boeken van een reis hoort ook het uitzoeken van een accommodatie. Wil je wel eens een ander soort overnachting tijdens je trip, lees dan snel verder en ontdek waar je precies kunt overnachten tijdens een reis naar Gent.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

B&B Eiland
Tijdens het organiseren van de citytrip, hoef je natuurlijk niet per se een hotel in de stad te boeken. Er zijn veel opties die net buiten de stad liggen en waar je meer ontspant dan in een hotel in een druk centrum. B&B Eiland bijvoorbeeld ligt in de gemeente Wetteren. Het station ligt op loopafstand en in de directe omgeving vind je boomkwekerijen en weiden. Van hieruit kun je alle kanten op. Met je auto ben je op 25 minuten in Gent en met de trein zelfs in 17 minuten. Ideaal dus als accommodatie voor je trip. Ook kun je gemakkelijk een dagje naar Antwerpen, Aalst of Dendermonde. Heb je tijdens je trip zin om toch de natuur op te zoeken, dan kan dat vanuit deze B&B ook. Maak een wandel- of fietstocht langs de Schelde of de Kalkense Meersen, óf bezoek één van de vele boomkwekerijen. Naast de mooie landelijke ligging, heeft deze B&B veel meer te bieden.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Wellness
B&B Eiland beschikt namelijk over een privé spa waar je je met je partner compleet kunt ontspannen. Kies bij het boeken van je kamer voor 1 van de 4 arrangementen en maak je reis compleet. Geniet bijvoorbeeld van het Romantische Arrangement, waarbij je minimaal 2.5 uur gebruik kunt maken van privé voorzieningen als de sauna, regendouches, een jacuzzi, een verwarmd binnenbad en een infraroodcabine met heilzame werking voor je spieren. Hierbij inbegrepen zit een fles champagne en een schaal met hapjes, zodat je op en top romantisch kunt genieten. Naast het Romantisch Arrangement, kun je ook kiezen voor een Ontbijt Arrangement, een Kaas & Wijn Arrangement en een Basis Arrangement. Wanneer je een overnachting in de B&B boekt, krijg je zelfs een korting van 30 euro op de wellness.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Verschillende suites
De B&B telt 3 verschillende suites die allemaal een ander eiland voorstellen. Zo kun je kiezen uit de suite Ko Chang, waar je je in Thailand waant. Suite Texel is helemaal gedecoreerd met alles wat te maken heeft met het waddeneiland. Met de Suite Key West ben je helemaal in Florida. Alle suites hebben een luxe uitrusting waarbij het aan niets ontbreekt. Je slaapt er in een boxspring waardoor je een prima nachtrust zult hebben. Verder is er een gezellige ontbijtruimte genaamd Manhattan, waar je je dag goed kunt beginnen met een uitgebreid ontbijt dat bestaat uit verschillende streekproducten. Je kunt gebruik maken van de knusse tuin en de gehele accommodatie is rookvrij. Ook zijn er geen huisdieren toegestaan.
B&B Eiland is dus een fijne optie als je graag een trip dicht bij huis wilt maken, maar ook voldoende wilt ontspannen en genieten van natuur. Verdeel je dagen bijvoorbeeld door eerst een half dagje te ontspannen in de privé spa, om daarna uitgerust de stad in te gaan.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Genieten van wellness tijdens je citytrip'

Populaire bezienswaardigheden