U bent hier: Bezienswaardigheden » Een ander soort vakantie besteding
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Een ander soort vakantie besteding

Wil je meer uit je vakantie halen en niet alleen ontspannen maar ook iets nuttigs doen? Denk dan eens aan het volgen van een talencursus in het buitenland. Leerzaam maar vooral leuk.

No hablo español?

Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar weken Spaans leren in Spanje? Gedurende de dag werk je aan je talenkennis en in de avond geniet je van de Spaanse cultuur en de Spaanse keuken. In het weekend maak je uitstapjes in de omgeving en leer je Spanje pas echt goed kennen.

Verblijf in cultureel Valencia, cosmopolitisch Barcelona of geschiedenisrijk Granada en ontdek een nieuwe manier van reizen. Sluit de lokale bevolking in je armen en geniet van de gastvrijheid en sponatiteit waar de Spanjaarden zo bekend om staan.

De Spaanse taal loopt als een rode draad door de Spaanse cultuur en speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven. Denk aan de gevoelige muziek van Juanes en de waanzinnige films van Pedro Almodovar. Zou het niet leuk zijn als je de muziek en de films zou kunnen verstaan? Op deze manier heb je veel meer te bespreken met de mensen om je heen.

Spanjaarden stellen het op prijs wanneer iemand hun taal spreekt en laten toeristen maar al te graag zien waar het in Spanje allemaal om draait. Dompel jezelf onder in de ontspannen, vriendelijke cultuur van Spanje en geniet van het alledaagse leven, dat toch weer heel anders is dan het onze.

Of wil je liever aan je Engels werken?

Heb je het niet zo op de Spaanse zon en wil je liever aan je kennis van de Engelse taal werken? Dan is een cursus Engels in Engeland misschien wat voor jou. Deze taalcursus word op verschillende niveaus gegeven van beginnend tot vloeiend.

Denk aan een verblijf in het bruisende Manchester, het modieuze London of het typisch Britse Liverpool. Je kunt ook kiezen voor een ontspannen verblijf in badplaatsen zoals Torquay, Bournemouth of Eastbourne.

Geniet van de uitgestrekte natuur, de eeuwen oude geschiedenis en de aparte cultuur. Het Britse eiland heeft voor ieder wat wils. Schotland en Engeland hebben beide een weelde aan Nationale Parken zoal het Loch Ness, The New Forest en de Lake District. Voor degene die houd van historisch erfgoed zal zich prima thuis voelen in Winchester, Londen of Edinburgh. En last but not least degene die wel houd van spanning en sensatie zijn er ook genoeg muziek festivals en attractie parken verspreid over beide landen.

Geinspireerd? Kijkn van vooral even op de website van ESL taalreizen en stel jouw eigen talenreis samen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Een ander soort vakantie besteding'

Populaire bezienswaardigheden