U bent hier: Bezienswaardigheden » Buenos Aires: meer dan de hoofdstad van Argentinie
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Buenos Aires: meer dan de hoofdstad van Argentinie

Buenos Aires is niet enkel de hoofdstad van Argentinië maar is daarnaast nog zoveel meer. Zowel op economisch vlak als op politiek vlak is het voor het land het belangrijkste centrum, het is dan ook de grootste stad van het land met zijn bijna 3 miljoen inwoners. In de stad valt er heel wat te beleven en zijn er heel wat invloeden uit Europa duidelijk merkbaar, het is dan ook één van de drukste steden ter wereld.

Buenos Aires Argentinie

In deze metropool met zijn gastvrije bevolking valt er heel wat te ontdekken van moderne architectuur tot een bruisend nachtleven. Een aantal wijken van Buenos Aires hebben de stad heel bekend gemaakt, enkele hiervan zijn de San Telmo wijk (een van de eerste wijken die is ontstaan in de stad en die verder opengebloeid is), de La Boca wijk is de place to be voor mensen die hun hart verloren hebben aan Tango of de Recoleta wijk.

Naaste de vele bezienswaardigheden die te ontdekken zijn, heeft Buenos Aires een druk uitgaansleven met heel wat tango- en andere bars, cabarets, discotheken en restaurants met lekkere streekgebonden gerechten. Het is dan ook de stad waar Tango werd geboren vele jaren terug.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Buenos Aires: meer dan de hoofdstad van Argentinie'

Populaire bezienswaardigheden