U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Simpelveld » Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij Simpelveld
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij Simpelveld

Treinen hebben doorheen de tijd een hele evolutie doorgemaakt, in het Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij museum komt u alles te weten over treinen. U leert het verschil kennen tussen een stoom- of dieseltrein en komt te weten wat voor onderhoud er allemaal nodig is om ons tegenwoordig veilig op onze bestemming te brengen. Dit zijn allemaal zaken waar de meeste mensen niet direct bij stilstaan, daarom dat het zeker de moeite loont voor iedereen om een bezoekje te brengen aan het Stoomtrein museum van Zuid-Limburg.

In de omgeving van het Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij valt nog heel wat te beleven, kleine dorpjes met gezellige restaurantjes waar er lekkere gerechten kunnen gegeten worden, groene heuvels om eindeloze wandelingen tussen te maken of lange fietstochten te maken.

In de groene heuvels van Zuid-Limburg is er veel natuurschoon, van uitzonderlijke dieren tot unieke planten. Het Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij museum heeft voor haar bezoekers routes die ze eventueel kunnen volgen om zo diverse vleermuissoorten, dassen, roodstaart, kanaries en nog vele andere dieren te ontdekken. Plantenliefhebbers kunnen de wilde narcis, adelaarsveren, de witte veldbies en nog vele andere planten en bloemen bewonderen in Zuid-Limburg.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij Simpelveld'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden