U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Overloon » Zoo Parc Overloon
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Zoo Parc Overloon

Elk kind wil ooit wel eens de ontdekkingsreiziger kunnen uithangen, stiekem willen veel volwassenen onder ons dit ook, in het park Zoo Parc gelegen in Nederland,  is dit mogelijk. Niet enkel zijn er veel dieren in de verblijven van de zoo, maar ook heel wat mooie plantensoorten die te ontdekken vallen. Sommige van de dieren zitten in hun eigen dierenverblijf, bij andere dieren kunnen de bezoekers tussen de dieren gaan lopen en deze volop bewonderen in een zo natuurlijk mogelijke omgeving.

Naast het ontdekken van vele planten en dierensoorten zijn er doorheen het jaar nog andere activiteiten, waarbij er aan jong en oud wordt gedacht. Op speciaal verzoek is het bijvoorbeeld mogelijk een rondleiding te krijgen in het park, verder zijn er nog tentoonstellingen en soms zijn shows voor de allerkleinste waarbij ze kunnen genieten van een heuse poppenkasten show.

Het Zoo Parc is meer dan 21 hectare en is gevuld met de meest uiteenlopende dieren zoals cheetahs, ringstaartmaki’s en sierlijke antilopen of pelikanen. Stuk voor stuk zijn deze dieren heel fascineren en valt er heel wat over bij te leren en daarvoor is Zoo Parc in Overloon de ideale locatie.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Zoo Parc Overloon'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Overloon » Meer bezienswaardigheden in Overloon » Alles over Overloon