U bent hier: Bezienswaardigheden » Duitsland » Daun » Wild- und Erlebnispark Daun
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Wild- und Erlebnispark Daun

De Eifelstreek in Duitsland kent naast een mooie groene natuur nog andere plekjes die u zeker moet gezien hebben wanneer u verblijft in deze prachtige streek. Gelegen in de Eifel streek is het Daun wildpark een echte aanrader. In de omgeving van het park is er een uniek landschap waar u lange wandeltochten kunt maken of een heuse fietstocht kunt plannen.

De dieren die in het Daun wildpark verblijven leven zo veel mogelijk in het wild, op deze manier heeft het park er willen voor zorgen dat de dieren in een zo natuurlijk mogelijke omgeving kunnen leven. Het gebied van het park beslaat in totaal ongeveer 220 hectare bos dat gescheiden wordt door een aantal uitgestrekte weiden die eveneens ook deel uitmaken van het gebied.

Het Dauw wildpark kan u bezoeken met uw eigen wagen, de hele route in het park leidt u langs alle dieren. De route doorheen het park is 8 kilometer lang, tijdens de rit is het mogelijk om onderweg even de auto te parkeren en tussen de dieren te lopen. U mag zelfs de dieren voederen, er foto’s van nemen, kortom puur genieten van dit mooie park.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Wild- und Erlebnispark Daun'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden