U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Landgraaf » Wereldtuinen Mondo Verde Landgraaf
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Wereldtuinen Mondo Verde Landgraaf

Mondo Verde, enkel alleen de naam al spreekt tot de verbeelding en laat u denken aan verre tropische oorden waar u heerlijk kunt ontspannen of kunt genieten van de groene natuur. In Mondo Verde zijn er prachtige tuinen te bezoeken met tal van bomen, planten en struiken waar tussen diverse exotische vogels vliegen en hun thuis hebben. De bezoekers kunnen wandelen tussen neushoornvogels, reptielen en landschildpadden.

In Mondo Verde probeert men zo goed mogelijk de natuurlijke omgeving van de dieren na te botsen zodat deze zich direct kunnen thuis voelen in de wereldtuinen. Er zijn verschillende landen die zo goed mogelijk nagebootst worden voor het publiek, enkele landen zijn: China, Australië, Oostenrijk. Of wie nog nooit eerder in Afrika was, kan zich kort voor heel even toch in Afrika wanen dankzij Mondo Verde.

De Chinese Wereldtuin is de absolute must van Mondo Verde Wereldtuinen, het park heeft een deel van de Chinese Muur proberen nabouwen en is daar bijzonder goed in geslaagd. Bij het bezoeken van dit park is het alsof u als bezoeker een soort van reis maakt rond de wereld, maar toch in Nederland kunt blijven.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Wereldtuinen Mondo Verde Landgraaf'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden