U bent hier: Bezienswaardigheden » Frankrijk » Seythenex » Waterval en grotten van Seythenex
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Waterval en grotten van Seythenex

Watervallen spreken bij iedereen tot de verbeelding, ze zorgen voor een soort van rust. Het is altijd interessant om een waterval van dichtbij te kunnen zien, bij de waterval en de grotten van Seythenex hebben bezoekers de mogelijkheid om meer te weten te komen rond het ontstaan van grotten en watervallen.

De waterval van Seythenex is in verhouding tot andere watervallen in Frankrijk een stuk hoger met zijn 45 meter. In de buurt van de waterval en de grotten werd er vroeger een toren gebouwd om een duidelijker zicht te hebben op de omgeving, in het geval er een aanval kwam van de vijandelijke troepen.

De grot van Seythenex is te bezoeken tussen mei en september, tijdens de andere maanden is de grot vaak niet toegankelijk omdat der overstromingsgevaar is. Hou er dus rekening mee dat de grot jammer genoeg niet toegankelijk is tijdens het laagseizoen. Bij het bezoeken van de grot en de waterval, gaat de rondleiding ook langs de torens. In de eerste toren staat er een kleinschalig model tentoongesteld voor de bezoekers, het model stelt de waterval en de omliggende omgeving voor. Op deze manier krijgt u als bezoeker een duidelijk overzicht van het gebied van Seythenex.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Waterval en grotten van Seythenex'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden