U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Lloret de Mar » Water World Lloret de Mar
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Water World Lloret de Mar

Lloret de Mar is gelegen in de Spaanse provincie Gerona en heeft tijdens de winter rond de 30 000 inwoners, tijdens de zomer stijgt dit aantal tot soms 160 000 tijdelijke inwoners. Vele Europeanen komen op vakantie naar deze plaats om te genieten van de zon en het strand. Mensen die wat van meer avontuur houden kunnen af en toe een frisse duik nemen in Water World.

U kunt in het Water World park heel wat leuke activiteiten beleven zoals een waanzinnige rit maken op een glijbaan of waarom niet bungeejumping. In het park zijn er veel mogelijkheden om te ontspannen voor jong en oud. De faciliteiten in het park zijn voorzien van het nodige comfort, verder bestaat er de gelegenheid om uw spullen veilig op te bergen in één van de kluisjes.

In het Water World park van Lloret de Mar is er de X-treme Mountain, een spectaculaire glijbaan die meer dan 260 meter lang is, het duurt dan ook iets langer voordat u beneden bent. In het park zijn er ook minder extreme attracties voor de kleintjes zoals Kiddie Island waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen in het water.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Water World Lloret de Mar'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden