U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Alphen a/d Rijn » Vogelpark Avifauna Alphen aan den Rijn
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Vogelpark Avifauna Alphen aan den Rijn

Vogelpark Avifauna is een park dat voor heel veel vogels een thuis is. Niet enkel zijn er vogels uit Europa terug te vinden, maar ook een groot aantal exotische vogels. Het park is gelegen in de prachtige regio van Alphen aan den Rijn. Als bezoeker van het park kun je eigenlijk al raden wie de bewoners van het park zijn, want de naam van het verwijst naar het latijn.

Vogelpark Avifauna mag zich tot een van de grootste parken rekenen ter wereld, men mag ook niet vergeten dat dit het eerste echte vogelpark was. Naast de vele vertrekken voor de vogels die gelegen zijn in de groene natuur heeft het park een eigen restaurant waar er lekkere gerechten kunnen gegeten worden, een grote speeltuin die een heuse glijtoren heeft en vijvers die verspreid over het vogelpark liggen.

De bezoekers die het park van op het water willen bewonderen kunnen dit met één van de boottochten die worden aangeboden in het park, vanaf het park vertrekken er geregeld boottochten de hele dag door. In het begin was het park een privé vogeltuin, vanwege de grote interesse besloot de eigenaar het park open te stellen voor het grote publiek.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Vogelpark Avifauna Alphen aan den Rijn'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Alphen a/d Rijn » Meer bezienswaardigheden in Alphen a/d Rijn » Alles over Alphen a/d Rijn