U bent hier: Bezienswaardigheden » Thailand » Bangkok » Vimanmek Teak Mansion Bangkok
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Vimanmek Teak Mansion Bangkok

Thailand heeft net zoals België ook een koninklijke familie, het is dan ook niet verwonderlijk dat zij ook een aantal paleizen hebben die voorzien zijn van het nodige luxueuze interieur. Niet enkel hebben ze paleizen maar ook buitenverblijven, van enkele wordt er zelfs nog steeds gebruikgemaakt.

Het Vimanmek Teak Mansion is één van de paleizen die in het bezit zijn van de koninklijke familie, het werd gebouwd in het begin van de 20ste eeuw. Een deel van de naam van het paleis verraadt al een stuk het soort materiaal waar het paleis uit bestaat. Er wordt gedacht dat het Vimanmek Teak Mansion het grootste paleis is dat volledig gemaakt is uit teakhout.

In het Vimanmek Teak paleis is er alvast geen ruimte te kort voor de koninklijke familie van Thailand, niet enkel zijn er voldoende kamers en badkamers voor de familie zelf, maar ook voor hun bezoekers. Het gebouw telt 80 kamers en is tegenwoordig opengesteld voor het grote publiek. Indien u het paleis wilt bezoeken onder begeleiding wordt er gevraagd om gepaste kledij te dragen tijdens het bezoek.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Vimanmek Teak Mansion Bangkok'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Bangkok » Meer bezienswaardigheden in Bangkok » Alles over Bangkok