U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Sevenum » Toverland Sevenum
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Toverland Sevenum

In Nederland ligt het sprookjesachtige Toverland dat een park is vol leuke attracties, het park is in vier delen verdeeld: Magic Forest, Land van Toos, Troy Area en de Magische Valei. In elke van deze delen van Toverland zijn er uiteenlopende attracties zoals  Tea cups, Woodracer, … De Magische Valei bestaat niet zo lang in Toverland en heeft leuke attracties waaronder de dwervelwind en Djengu River.

In de buurt van het park is er een uitgebreid aanbod aan hotels, campings en vakantieparken waarmee Toverland samenwerkt om arrangementen aan te bieden. Bij de meeste hotels die samen werken met Toverland is het mogelijk om onbeperkt toegang te krijgen tot het park zelf. Naast hotels werken er ook campings en vakantieparken samen met Toverland die overnachtingen aanbieden.

Bezoekers van Toverland kunnen lekker smullen in het themarestaurant  MaMouche van het park, waar men even denkt in een Arabisch land te zijn en dit door het interieur met zijn kleurvolle lampions en sfeervolle muziek. Verder valt er in het land van Toos nog heel wat spannends te beleven! In het Land van Toos kan u zelf leren kaarsen maken, glazenblazen of leren vormen snijden uit hout.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Toverland Sevenum'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden