U bent hier: Bezienswaardigheden » Australie » Cervantes » The pinnacles Cervantes Australië
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

The pinnacles Cervantes Australië

De Pinnacles zijn kalksteenformaties in het Nambung National Park , nabij de stad Cervantes, West-Australië.

De grondstof voor de kalksteen van de Pinnacles is afkomstig van zeeschelpen in een eerder tijdperk waar het zeeleven overvloedig was. Deze schelpen werden omgevormd in kalkrijk zand die het binnenland werden ingeblazen en zo hoge duinen vormden.

De Pinnacles bleven onbekend voor de Australiërs tot de jaren 1960, toen werd het gebied toegevoegd aan Nambung National Park. Het gebied ontvangt meer dan 250 000 bezoekers per jaar. Het bezoekerscentrum en het interpretatieve centrum werden pas voltooid in het jaar 2008.

Het beste seizoen om de Pinnacles te bezichtigen is in de lente van augustus tot oktober. De dagen zijn in deze periode mild en de wilde bloemen staan dan in bloei. De Pinnacles zijn ook het beste te bezoeken gedurende de vroege ochtend of de late middag. Op deze tijden van de dag vormt het gebied een prachtig schouwspel van licht en schaduwen.

De meeste dieren in het park zijn nachtdieren, maar emoes en kangoeroes kan men gedurende de dag wel bezichtigen, meer specifiek in de avond of de vroege ochtend.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'The pinnacles Cervantes Australië'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden