U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigde Staten van Amerika » New York » The Bronx New York
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

The Bronx New York

De Bronx roept bij vele mensen waarschijnlijk een onveilig gevoel op, vroeger was de buurt gevaarlijk. Tegenwoordig hoeft u als toerist niets meer te vrezen en kunt u in alle veiligheid de buurt en de bezienswaardigheden gaan bezoeken terwijl u in New York verblijft. Dit gedeelte van New York ligt ten noorden van het centrum van de stad waar Manhattan en Queens gelegen zijn.

Als u door de Bronx wandelt zal het u opvallen dat het in dit deel van New York een stuk rustiger is dan in andere delen van de stad, dit heeft vooral te zien met het feit dat de Bronx iets verder gelegen is van het zakencentrum van de stad. De buurt ligt in het gedeelte van New York dat verbonden is met het vasteland.

In de Bronx zijn er een aantal bezienswaardigheden die een aanrader zijn voor elke toerist die New York bezoekt. Een aantal van deze bezienswaardigheden zijn de Bronx Zoo die iets kleiner is dan de andere zoo in de stad, verder is er nog de New York Botanical Garden en de Bronx rivier die een rijke geschiedenis heeft.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'The Bronx New York'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in New York » Meer bezienswaardigheden in New York » Alles over New York