U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigd Koninkrijk » Londen » The British Museum Londen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

The British Museum Londen

British Museum ligt in Londen en is een echte must voor mensen die van kunst houden. De collectie die het museum in zijn bezit heeft mag zich tot één van de grootste rekenen ter wereld. De voorwerpen die tot de kunstcollectie behoren van het museum gaan soms een hele tijd terug in onze jaartelling of zijn in sommige gevallen vrij recente voorwerpen uit onze jaartelling.

De oudste kunstvoorwerpen uit de collectie van het nationale museum in Londen gaan terug in de tijd tot in de Oldowaanse periode, dit is ongeveer van 1 600 000 tot 700 000 jaar voor Christus. Er werden uit die periode werktuigen gevonden die gebruikt werden door de toenmalige bevolking. De werktuigen zijn vervaardigd uit steen en werden om uiteenlopende redenen gebruikt, zoals het bewerken van land of het scheiden van vlees.

Als u het British Museum bezoekt moet u zeker in het achterhoofd houden dat dit museum eigenlijk het nationale museum van het Verenigd Koninkrijk is, dit verklaart dan ook de hele uitgebreide collectie. In 1660 werd het museum gesticht en werden de eerste voorwerpen tentoongesteld voor het publiek, dat tegen betaling het museum kon bezoeken.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'The British Museum Londen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Londen » Meer bezienswaardigheden in Londen » Alles over Londen