U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigde Staten van Amerika » Los Angeles » Staples Center Los Angeles
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Staples Center Los Angeles

Het Staples Center is een groot sportcomplex in Los Angeles in de Amerikaanse staat California. Het Staples Center werd geopend in 1999 en wordt gebruikt door de basketbalclubs Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers en Los Angeles Sparks. Ook de ijshockeyclub Los Angeles Kings maakt gebruik van het stadion.

Het Staples Center ontleent zijn naam aan Staples Inc., één van de sponsors die betaald hebben voor de naamrechten. De grote arena trekt ruim 4 miljoen bezoekers per jaar, gespreid over ongeveer 250 evenementen. Evenementen als de Democratische Nationale Conventie, het NBA All Star Game, de Grammy Awards, De NHL All Star Game… werden al in het Staples Center georganiseerd.

Michael Jackson hield vlak voor zijn dood al zijn repetities in het Staples Center, waar hij oefende voor de vijftigvoudige concertreeks in de O2-Arena in Londen. Die repetities kan je bekijken in de documentaire This is It.

Justin Bieber huurde het Staples Center ooit volledig af voor een tête à tête met zijn vriendin Selena Gomez. Als je tijd hebt, probeer dan zeker eens een evenement in dit prachtige stadion mee te pikken. Het Staples Center is één van de mooiste complexen van Los Angeles.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Staples Center Los Angeles'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Los Angeles » Meer bezienswaardigheden in Los Angeles » Alles over Los Angeles