U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigd Koninkrijk » Londen » St. James’s Park Londen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

St. James’s Park Londen

Alleen al de naam St. James’s Park klinkt al heel bijzonder, maar dit is deze plek zeker en vast ook. Het is één van de Koninklijke parken van Londen, het park wordt het hele jaar door goed onderhouden door de overheid. Het heeft een aantal unieke bomen en een groot aantal watervogels.

De watervogels trekken jaarlijks weg, maar strijken jaarlijks op dezelfde plaats terug neer in het klein meer van St. James’s Park. In het kleine meer heeft het park ook een Duck Island, zoals u het waarschijnlijk al kunt raden door de naam, komen hier de vele watervogels samen om te broeden tijdens de lente.

Als u zich in Londen bevindt door een citytrip of een zakentripje, is het St James’s Park een goeie plek om eventjes tot rust te komen. Ter ere van de Koninklijke familie werd bij het ontstaan van het park een brug aangelegd die omringd wordt door bomen en fonteinen, van op dit punt heeft u een mooi uitzicht op het Koninklijke paleis. Het park is vrij groot en biedt daardoor de voldoende rust die u eens nodig hebt na een drukke dag in het centrum van Londen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'St. James’s Park Londen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Londen » Meer bezienswaardigheden in Londen » Alles over Londen