U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Enkhuizen » Sprookjeswonderland Enkhuizen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Sprookjeswonderland Enkhuizen

Sprookjeswonderland is een leuk themapark gelegen in Enkhuizen waar er leuke dingen zijn voor jong en oud. De sprookjes die worden verteld door ouders komen hier echt tot leven en zo kunnen de kinderen zich eventjes echt in een sprookjesland wanen. Naast vele poppen en huizen waar de poppen de sprookjes in uitbeelden zijn er heel wat leuke attracties.

In het themapark in Enkhuizen zijn er heel uiteenlopende spookjes te bewonderen, van Klein Duimpje, Doornroosje tot misschien een iets minder bekend sprookje Baron van Münchhausen. Verder zijn er nog sprookjes zoals de Varkenshoeder, Hans en Grietje, De wolf en de zeven geitjes, de Rattenvanger van Hamelen en Roodkapje. Bij de attractie van het sprookje de Rattenvanger van Hamelen kunnen de kinderen meerijden in een kleine wagentjes doorheen het dorp van Hamelen.

In het attractiepark is er een kasteel dat de grote heeft van een echt kasteel, regelmatig is er hier een sprookjesmusical waarin bewegende poppen de hoofdrol hebben. In de buurt van het kasteel is er een kabouterdorp met gezellige huisjes in de vorm van paddenstoelen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Sprookjeswonderland Enkhuizen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Enkhuizen » Meer bezienswaardigheden in Enkhuizen » Alles over Enkhuizen