U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Oranje » Speelstad Oranje
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Speelstad Oranje

Gelegen in het centrum van Drenthe beschikt Speelstad Oranje over een goeie locatie voor gezinnen en families met kinderen. Iedereen kan er zich voor een dagje of langer uitleven, want Speelstad Oranje maakt deel uit van het terrein van Vakantiepark Oranje. Speelstad is dus een reden te meer om te verblijven in het vakantiepark. Een toplocatie waar hele families en gezinnen eindeloos veel speelplezier beleven.

Het moto van Speelstad Oranje is dan ook spelen en nog eens spelen. Naast de gewone attracties zoals de botsauto’s zijn er ook de botsbootjes of waarom eens niet lekker griezelen in het spooky griezelhuis. Verder heeft de overdekte speelstad van vakantiepark Oranje op de bovenste verdieping een heus luchtfietsparcours, dat een mooi uitzicht geeft voor de bezoekers die deze attractie beleven.

Speelstad Oranje probeert zo goed mogelijk mee te zijn op het vlak van nieuwe attracties, dit bewijzen ze met hun interactieve spelen de Sona en de Sutu. Allebei zijn het ultramoderne speeltoestellen die de bezoekers uitdagen om in beweging te blijven in de Sona en de Sutu. Bij de Sona kan er gevoetbald worden tegen een interactieve voetbalmuur.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Speelstad Oranje'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden