U bent hier: Bezienswaardigheden » Noord-Ierland » Belfast » Sir Thomas and Lady Dixon Park Belfast
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Sir Thomas and Lady Dixon Park Belfast

Rozen zijn al altijd de bloemen van de liefde geweest, als u van rozen houdt dan moet u beslist een bezoekje brengen aan het Sir Thomas and Lady Dixon Park. In dit mooie stadspark dat gelegen is in het centrum van Belfast, ligt de City of Belfast International Rose Garden. Dit is een grote rozentuin waar er tijdens de zomermaanden vele rozen te bewonderen zijn in allerlei kleuren.

Elk jaar tijdens de zomermaanden trekt de City of Belfast International Rose Garden dan ook veel toeristen aan, u moet beslist deze plek gezien hebben als u op citytrip gaat naar Belfast. Het park waar de rozentuin is gelegen beschikt over mooie groene tuinen en uitgestrekte grasvelden die door bossen gescheiden worden van elkaar.

Het Sir Thomas and Lady Dixon Park wordt druk bezocht tijdens de zomermaanden en werd in 1959 geschonken door Lady Dixon aan de stad. Om haar te bedanken werd er door het stadsbestuur beslist het park deels naar haar te vernoemen. Sir Thomas was de overleden man van Lady Dixon en kreeg dezelfde eer.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Sir Thomas and Lady Dixon Park Belfast'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Belfast » Meer bezienswaardigheden in Belfast » Alles over Belfast