U bent hier: Bezienswaardigheden » Thailand » Bangkok » Siam Paragon Bangkok
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt
Siam Paragon

Siam Paragon Bangkok

Siam Paragon zou u niet direct linken aan een groot winkelcentrum, maar toch is het de naam van een heus winkelcentrum waar u bijna alles kunt kopen. De inwoners van Bangkok zeggen wel al eens dat als u wat u zoekt niet in het Siam Paragon winkelcentrum vindt, u het waarschijnlijk nergens zult vinden.

Siam Paragon

© Flickr.com

Het Siam Paragon winkelcomplex is gelegen in het centrum van Bangkok en is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de wagen. Op drukke uren raden we aan het openbaar vervoer te nemen, want het verkeer kan tijdens de spitsuren heel druk zijn in het centrum van Bangkok. Om het vele verkeer te vermijden kan u gebruikmaken van het openbaar vervoer dat u doorheen de stad brengt.

Het Siam Paragon winkelcentrum opende pas in 2005 de deuren, maar er valt voor iedereen wat wils te beleven. Niet enkel beschikt het winkelcentrum over een eigen bioscoop, het heeft ook het grootste aquarium van Azië. Verder is een nog een grote bowlingbaan en een heleboel gezellige restaurants waar u heerlijk kunt gaan eten.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Siam Paragon Bangkok'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Bangkok » Meer bezienswaardigheden in Bangkok » Alles over Bangkok