U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Zeebrugge » Seafront Zeebrugge
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Seafront Zeebrugge

Seafront themapark ligt aan de Belgische kust en is de ideale tussenstop tijdens vakantie aan de kust. Niet enkel komen de bezoekers van het themapark in Zeebrugge meer te weten over de oude vismijn, maar ook over de maritieme geschiedenis en het ontstaan van visserijen in Zeebrugge.
Op de plaats waar nu Seafront is, was er daarvoor de oude vismijn. Doordat de capaciteit van de vismijn moest verhogen moest het bestuur op zoek gaan naar een andere locatie, het pand kwam dus vrij te staan. De gebouwen werden toegewezen aan het bestuur van Seafront. De vereniging is tegenwoordig nog steeds verantwoordelijk voor het beheer van het themapark.

Het bestuur van Seafront richtte de gebouwen in met verschillende attracties zoals het deel van het themapark dat binnen is. In dit gedeelte wordt er aan de bezoekers getoond hoe de vissers leefden, dit wordt overgebracht door middel van foto’s , video, een aantal echte torpedo’s en een uitgebreide schelpenverzameling die een aantal unieke schelpen bevat. Buiten het themapark kunnen bezoekers het lichtschip bewonderen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Seafront Zeebrugge'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden