U bent hier: Bezienswaardigheden » Griekenland » Athene » Schinias Athene
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Schinias Athene

Athene is een mooie stad om te bezoeken met vele interessante bezienswaardigheden die u zeker moet gezien hebben als u op citytrip gaat naar deze prachtige stad. Maar soms kan een citytrip doorheen de hoofdstad van Griekenland heel druk zijn. Daarom dat het altijd aangenaam kan zijn om even te kunnen wegvluchten van deze drukte, in de buurt van Athene zijn er een aantal ideale plekjes hiervoor.

Eén van deze plekjes is gelegen in Schinias, u kunt er naast heerlijke wandelingen in de natuur ook genieten van een ontspannende dag aan het strand. Schinias is gelegen in de buurt van Marathon, dit is een stad gelegen in de nabije omgeving van Athene waar er in 490 voor Christus een grote oorlog was.

U kunt dus een bezoekje aan de stad Marathon combineren met een ontspannen moment in Schinias. Op sommige plaatsen in Marathon zijn er nog sporen terug te vinden van de slag om Marathon. Beide plaatsen zijn goed te bereiken met de bus of met de wagen en zijn een leuke daguitstap ter aanvulling van een citytrip doorheen Athene.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Schinias Athene'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Athene » Meer bezienswaardigheden in Athene » Alles over Athene