U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Santa Cruz de Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife is de place to be om een andere leefritme te ontdekken van het eiland dan de rest van de dorpen en de steden. Deze stad is de grootste van het eiland en telt meer dan 250 000 inwoners, waardoor het de stad is met de meeste inwoners. De stad wordt eigenlijk bezien als de hoofdstad van de Canarische Eilanden samen met de stad Las Palmas die op een andere eiland is gelegen van de Canarische Eilanden.

In Santa Cruz is het een stuk drukker in verhouding tot de rest van het eiland, zelfs ‘s nachts zijn er vaak nog inwoners of toeristen te bespeuren in het uitgaansleven. De inwoners van de stad hebben ondanks het feit dat ze in de grote stad wonen een toch rustige levensstijl kunnen behouden. U zou denken dat vele toeristen de stad komen bezoeken, maar het tegendeel is waar. De stad is nu eenmaal nog niet zo goed gekend bij de toeristen, maar geleidelijk aan bezoeken meer toeristen de bezienswaardigheden van de stad.

Als u plant La Laguna te bezoeken raden we aan dat u dit probeert te combineren met Santa Cruz, zo kan u het Auditorio bewonderen. Dit gebouw is voorzien van een unieke bouwstijl en biedt een mooi uitzicht op de zee en de omliggende omgeving.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Santa Cruz de Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife