U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Aywaille » Safaripark Monde Sauvage Aywaille
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Safaripark Monde Sauvage Aywaille

Geef toe, een safaritocht spreekt bij iedereen tot de verbeelding, jammer genoeg is het niet voor iedereen mogelijk om tot in het verre Afrika te reizen met bijvoorbeeld kleine kinderen. Dan is een bezoek aan Safaripark Monde Sauvage de oplossing, dit safaripark ligt op slechts 25 kilometer rijden van Luik en is heel goed bereikbaar met de auto. Als u een vakantie plant naar de provincie Luik of een korte citytrip boekt naar de stad Luik, in beide gevallen is het park een leuke plaats om te bezoeken tijdens uw verblijf in de omgeving.

Bezoekers hebben de keuze tussen het park Monde Sauvage verkennen met het eigen voertuig of waarom niet helemaal meegaan in een spannend avontuur en met een treintje het park doorkruisen. Bij het bezoeken van het safaripark krijgt u de kans om heel wat exotische dieren te bezichtigen van dichtbij, dieren zoals nijlpaarden, neushoorns, gnoes en zebra’s en dit zijn nog maar enkele van de dieren die verblijven in het safaripark.

Om de belevenis helemaal echt te maken heeft het safaripark Monde Sauvage er voor gezorgd dat zijn bezoekers de dieren kunnen bezichtigen in een zo natuurlijk mogelijke omgeving, een omgeving waar de dieren veel vrijheid krijgen en vrij kunnen rondlopen naar beleven.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Safaripark Monde Sauvage Aywaille'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden