U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Deurne » Rivierenhof Deurne
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Rivierenhof Deurne

De Rivierenhof is een stuk groene natuur in de buurt van Deurne en is het grootste stukje groen van de stad Deurne. In het park kan er niet enkel gepicknickt worden in de zomer, maar kan er ook gezellig gewandeld of gefietst worden. Het domein is eigendom van het stadsdistrict Deurne, deze ziet dan ook toe op het onderhoud en beheer van het park.
Het domein had vroeger de naam Ter Rivieren, dit komt omdat er door het domein een rivier stroomt. Deze rivier is de rivier de Schijn en stroomt door een groot stuk van het domein. Net zoals andere stadsparken wordt het ook in een aantal secties ingedeeld.
Op sommige momenten zijn er leuke voorstellingen en toneelstukken in de Rivierenhof, verder zijn er een heleboel andere activiteiten mogelijk zoals voetbal, korfbal, tennis en nog een aantal andere. Mensen die liever iets minder actief bezig zijn kunnen genieten van de rustige natuur op het terras van het kasteel. Voor de allerkleinsten is er een kinderboerderij en een verkeerstuin waar ze spelenderwijs de verkeersregels kunnen leren door met de fiets in de verkeerstuin te rijden.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Rivierenhof Deurne'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden