U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Onhaye » Rail Bike van de Molignee Onhaye
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Rail Bike van de Molignee Onhaye

De mooie vallei van de Molignée is een leuke plek om te ontdekken, maar waarom niet kiezen voor een ander vervoermiddel dan een fiets of te voet? In Molignée hebt u de mogelijkheid om de schilderachtige uitzichten te kunnen bewonderen op een railbike of velorail. Niet enkel kunt u tijdens het fiets op de railbike gezellig praten met de vrienden of familie waarmee u samen deze tocht onderneemt maar kunt u ook genieten van het rijden midden in de natuur.

In de nabije omgeving van railbike de Molignée zijn er vakantiehuisjes die u kunt boeken voor een weekend of langer, er is in ieder geval meer dan genoeg te ontdekken in de omgeving zowel voor mensen die van de natuur houden als voor cultuurliefhebbers.

Als u beslist om te rijden met een railbike kan u kiezen tussen 3 verschillende trajecten, er is er eentje van 6 km, 8km en 14 km. het traject van 14km brengt u tot in Maredsous, over dit traject doet u ongeveer 3 uur, tussendoor is er altijd de gelegenheid om te stoppen en iets fris te nuttigen of even op adem te komen te midden van de indrukwekkende natuur.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Rail Bike van de Molignee Onhaye'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden