U bent hier: Bezienswaardigheden » Thailand » Bangkok » Princess Mother Memorial Park Bangkok
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt
Princess Mother Memorial Park

Princess Mother Memorial Park Bangkok

Het Princess Mother Memorial Park is niet het enige park in Bangkok, maar mag zich wel ergens in de top 5 plaatsen van mooiste parken van de stad. Doorheen de stad zijn er door het stadsbestuur voldoende parken voorzien voor de toeristen en voor de inwoners van Bangkok. Het ene park is al mooier dan het andere, indien u dus naar een plek zoekt om te picknicken is het Princess Mother Memorial Park daar de place to be voor.

Princess Mother Memorial Park

© Wikipedia.org

In tegenstelling tot andere parken van de stad, is het  Princess Mother Memorial park nog niet zo oud. Het park werd pas opgericht in 1997 en werd gebouwd in een korte tijd. Het stadsbestuur van Bangkok moest tot de conclusie komen dat er in de omgeving waar het park nu gelegen is, nood was aan een groen stuk natuur.

Het park werd opgericht ter ere van de moeder van de koning, koningin Srinagarindra was een graag geziene koningin.  Daarom besloot de koning het park naar haar te vernoemen, niet enkel de naam verraadt een stuk geschiedenis maar ook het kleine museum dat gelegen is in het  Princess Mother Memorial  park.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Princess Mother Memorial Park Bangkok'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Bangkok » Meer bezienswaardigheden in Bangkok » Alles over Bangkok