U bent hier: Bezienswaardigheden » Thailand » Bangkok » Prasart Museum Bangkok
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Prasart Museum Bangkok

Tuinen hebben al altijd tot de verbeelding gesproken, in het vele groen kan u heerlijk wegdromen of genieten van de rust. Wie het Prasart Museum bezoekt kan niet enkel het Rode Paleis bewonderen of het Khmerschrijn op verkleinde schaal, maar kan ook even genieten van de rust in de tuin van het museum.

Als toerist dient u er rekening mee te houden dat u tijdens de week het Prasart Museum niet kunt bezoeken. Indien u deze bezienswaardigheid op uw must see lijst hebt staan, dan kunt u het museum bezoeken in het weekend. Zowel de zaterdag als de zondag is het museum de hele dag open voor niet enkel de inwoners van Bangkok, maar ook voor de vele toeristen die de stad jaarlijks mag ontvangen.

In de gebouwen, die verspreid zijn over de tuin, kan u als kunstliefhebber of antiekliefhebber zowel kunstwerken als antiek bewonderen. Doordat de gebouwen gelegen zijn in een prachtige groene tuin is het Prasart Museum ook goed te bezoeken tijdens de zomer. Indien het te warm is, kan u de schaduw opzoeken onder één van de bomen in de tuin.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Prasart Museum Bangkok'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Bangkok » Meer bezienswaardigheden in Bangkok » Alles over Bangkok