U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Vila-seca » Port Aventura Park Vila-seca
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Port Aventura Park Vila-seca

Het Port Aventura park is vrij bijzonder in de wereld van de pretparken, het is te vergelijken met Disneyland omdat er verschillende mini landen in zijn ondergebracht. Als u dus geen zin hebt de hele wereld rond te gaan reizen om China te kunnen bezoeken of de ruïnes van Colonial Mexico te bezoeken dan bent u bij het park op de juiste plaats om dit allemaal op één en dezelfde plaats te kunnen zien.

Het park beschikt tegenwoordig over 6 werelden die elk hun eigen speciale thema hebben, naast de shows die op regelmatige tijdstippen gegeven worden is er nog veel meer te ontdekken. In de restaurants van het Port Aventura park hebt u keuze tussen veel lekkere gerechten waarvan er een aantal uit de plaatselijke keuken van Costa Dorada komen. De attracties in het park zijn allemaal verbonden aan één van de 6 themawerelden van het park.

In de buurt van het Port Aventura park zijn er veel bezienswaardigheden gelegen en is er voor de sportliefhebbers een uitgebreid scala van sportactiviteiten. Wilt u de buurt en de omgeving van het park verkennen met de fiets is dit eveneens een mogelijkheid.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Port Aventura Park Vila-seca'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden