U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Adinkerke » Plopsaland De Panne Adinkerke
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Plopsaland De Panne Adinkerke

Net zoals Plopsa Coo was, waar nu Plopsaland is gevestigd, vroeger een andere pretpark, namelijk het Meli-Park. Dit park werd gesticht in 1932 en later werd het uitgebreid tijdens de jaren 50 met een sprookjesbos, verschillende dierenverblijven en een grote speeltuin voor de kinderen. In de jaren 90 werd het park overgenomen door studio 100 die het veranderde naar Plopsaland.

Na een jaar volledig gerenoveerd te zijn kon het nieuwe park zijn deuren openen in het voorjaar van 2000, het Plop Hamburger restaurant was één van de eerste nieuwigheden die opviel voor de bezoekers van het pretpark. Nu nog steeds kunnen een heerlijke hamburgers gegeten worden in het restaurant dat eigenlijk een reuze paddenstoel is. Nog een andere restaurant in het park is Wizzy’s fornuis waar er lekkere verse gerechten kunnen genuttigd worden na een drukke maar leuke dag in het pretpark.

De allerkleinsten zullen zich direct thuis voelen Plopsaland naast hun vertrouwde vrienden, Plop, Kwebbel, … Voor de kleintjes zijn er leuke attracties zoals de kikkers, de konijntjes en de emmer. Fans van K3 kunnen zich uitleven in een echt K3 museum en alles te weten komen over hun idolen.

Naast Plopsaland De Panne is er ook Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Hasselt en Plopsa Coo Stavelot en de watervallen van Coo.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Plopsaland De Panne Adinkerke'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden