U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Coevorden » Plopsa Indoor Coevorden
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden maakt deel uit van studio 100, die ook parken heeft in België, in de Panne bijvoorbeeld is er nog een Plopsa pretpark voor de kleintjes. Het Plopsa pretpark in Coevorden is in tegenstelling tot Plopsaland in de Panne helemaal overdekt. Wat het de place to be maakt voor het hele gezien welke weersomstandigheden er zich ook voordoen.

Naast Plopsa Indoor Coevorden en Plopsaland De Panne zijn er nog pretparken die deel uitmaken van de Plopsa-groep, deze zijn Plopsa Indoor Hasselt dat net zoals Plopsa Indoor Coevorden helemaal overdekt is, Plopsa Coo dat in de Ardennen ligt en Holiday Park. Het themapark van Plopsa in Coevorden werkt samen met Center Parcs, bezoekers die nog meer plezier willen maken in het park kunnen altijd een kijkje nemen op de site van Center Parcs en een verblijf boeken.

Het pretpark van Plopsa Indoor Coevorden is een paradijs op aarde voor kinderen omdat het  meer dan 15000 m² groot is, een klein deel van het themapark is niet overdekt. Zowel de ouders als de jongsten van het gezin zullen vele vriendjes herkennen van op tv waaronder Kabouter Plop, K3, onze superheldin Mega Mindy en natuurlijk Samson & Gert.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Plopsa Indoor Coevorden'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden