U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Playa de San Juan Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Playa de San Juan Tenerife

Playa de San Juan wordt door de inwoners zelf San Juan genoemd, het is een dorp dat aan de zuidelijke kustlijn ligt van Tenerife. Als u zelf met een huurwagen van de luchthaven naar het dorp rijdt, zult u mooie uitzichten te zien krijgen. Onderweg zal u ongetwijfeld langs een bananenplantages passeren, op Tenerife bevinden er zich vele bananenplantages.

De meeste bananen die afkomstig zijn van Tenerife worden verkocht aan de meeste Europese landen. Niet enkel beschikt San Juan over deze uitzonderlijke plantages, het is de ideale uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen. Want het is zo dat Playa de las Americas en Costa Adeje op nog geen 20 minuten van het dorp liggen.

San Juan heeft een eigen haven, waar er gezellige restaurants zijn met heerlijke plaatselijke gerechten. Hou er wel rekening mee als u met uw eigen huurwagen gaat dat u de wagen niet mag parkeren binnen de haven. Voor de haven van San Juan is er voldoende ruimte voorzien om uw huurwagen veilig te parkeren. In de haven liggen er vele vissersboten die de bewoners gebruiken om hun dagelijkse visvangst binnen te halen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Playa de San Juan Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife