U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Gran Canaria » Playa de Maspalomas Gran Canaria
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Playa de Maspalomas Gran Canaria

Playa de Maspalomas is mooi stukje natuur dat gelegen is op Gran Canaria, voor mensen die van wandelen houden is dit de place to be om eventjes weg te vluchten van alle drukte. Het strand beschikt over een ideale locatie doordat het tussen de plaatsen Meloneras en Playa del Ingles ligt, vanuit de beide dorpen is het goed bereikbaar.

In het geval u met uw kinderen naar Playa de Maspalomas gaat, kunt u hen zonder zorgen laten spelen op het strand. Tijdens de zomermaanden wordt er vaak een helikopter ingezet om toe te zien op de veiligheid van de toeristen en van de mensen die beslissen een duik te nemen in het water.

Playa de Masalomas betekent zoveel meer dan enkel maar een strandvakantie, er zijn voldoende wandelpaden aangeduid voor de wandelfanaten. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden in Meloneras en Playa del Ingles die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens uw verblijf op Gran Canaria. Zo is de vuurtoren El Faro één van de bezienswaardigheden die een bezoekje waard is.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Playa de Maspalomas Gran Canaria'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Gran Canaria » Meer bezienswaardigheden in Gran Canaria » Alles over Gran Canaria