U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Playa de las Teresitas Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Playa de las Teresitas Tenerife

Playa de las Teresitas is een strand dat kunstmatig werd aangelegd door mensen, dit kunt u zien aan de vele palmbomen die symmetrisch staan in verhouding tot elkaar. Er wordt gezegd door de plaatselijke bevolking en door de vele toeristen dat dit strand het mooiste is van Tenerife en de andere omliggende eilanden.

Als u op het strand van Playa de las Teresitas loopt, loopt u eigenlijk een stukje in de Sahara. Dit is waarschijnlijk moeilijk te geloven, maar het meeste van het zand waar het strand uit bestaat werd aangevoerd met schepen vanuit de Sahara. Dit zand uit één van de grootste woestijnen ter wereld is goudgeel van kleur en is een stuk fijner dan het zand dat terug te vinden is op Tenerife zelf.

Er wordt op toegezien dat er geen hotels gebouwd worden direct aan het strand, dit om de omgeving zo natuurlijk mogelijk te houden in de buurt van Playa de las Teresitas. In de buurt van het strand staan er douches en kleedhokjes voor de mensen die willen genieten van het strand, verder zijn er vaak standjes met verfrissende drankjes en lekkere plaatselijke gerechten.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Playa de las Teresitas Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife