U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Playa de las Americas Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Playa de las Americas Tenerife

Playa de las Americas is een must see als u naar Tenerife gaat, alle gebouwen zijn er nieuw aangelegd door projectontwikkelaars. Aan deze kant van het eiland hebt u het meest kans op goed en warm weer, daarom dat de projectontwikkelaars dan ook tot de beslissing kwamen hier de meeste voorzieningen te bouwen voor de toeristen. In de nabije omgeving ligt het gezellige en authentieke vissersdorpje Los Cristianos. Hier wordt er nog dagelijks verse vis gevangen en verkocht aan restaurants.

Dit stuk van het eiland heeft niet zomaar de naam Playa de las Americas gekregen, het is hier dat u gezellig een namiddagje kunt rondkuieren door de straten met vele winkels van bekende modemerken. Naast de winkels hebt u de bekende voedselketens zoals Pizza Hut en Mc Donalds. Als uw voorkeur eerder uitgaat naar een lekker plaatselijk gerecht, hebt u hier ook toe de gelegenheid in de restaurants die verspreid zijn over Playa de las Americas.

Winkelen in Playa de las Americas kan heel voordelig uitkomen, want over heel Tenerife wordt er een gunstiger belastingstelsel gehanteerd waardoor u luxe producten tegen een interessante prijs kunt kopen tijdens uw vakantie.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Playa de las Americas Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife