U bent hier: Bezienswaardigheden » Griekenland » Athene » Planetarium Athene
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Planetarium Athene

Niet enkel nu spreekt de ruimte tot onze verbeelding, de oude Grieken waren hier ook al heel bedreven mee bezig. Dit is dan ook de reden waarom er in Athene het beste uitgeruste Planetarium is gelegen, dat verbonden is aan de Eugenides Foundation.

Het Eugenides Instituut staat in voor het beheer van het Planetarium en beslist welke shows er getoond worden bij de voorstellingen die gegeven worden voor het grote publiek. Niet enkel zijn er geregeld 3D voorstellingen van de ruimte maar ook andere voorstellingen die mogelijk kunnen bijdragen tot de algemene kennis van het universum. Als u plant Athene te bezoeken is het Planetarium een echte aanrader.

Als één van de enige heeft het Planetarium van Athene een ruimte waarbij de bezoekers een 360 graden zicht hebben op de shows in 3D. Het gebouw is vrij makkelijk te bereiken met de wagen als ook met de metro, hiervoor neemt u best de metro naar Syngrou-Fix om dan vervolgens met de bus tot aan de Onassio halte te rijden. Bij het uitstappen zou u voor u het Planetarium moeten zien liggen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Planetarium Athene'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Athene » Meer bezienswaardigheden in Athene » Alles over Athene