U bent hier: Bezienswaardigheden » Griekenland » Athene » Parnitha Nationaal Park Athene
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Parnitha Nationaal Park Athene

Griekenland is een groot land met veel groene bossen en prachtige stukken natuur, maar naast al het prachtige groen heeft het land nog veel meer te bieden. Eén van deze prachtige stukken is het Nationale Park van Parnitha. In het park zijn er niet enkel lange boswandelingen te maken of tochten voor de fietsliefhebbers, maar valt er ook veel te ontdekken op archeologisch vlak.

Het Nationale Park van Parnitha is dus de ideale plaats voor mensen die zowel van natuur als cultuur houden. Op de berg die gelegen is centraal in het park werden er in de loop der eeuwen een aantal forten gebouwd die de nabije omgeving moesten beschermen tegen aanvallen van de vijand. In de Klassieke Oudheid moesten de Grieken de berg en de omgeving beschermen tegen aanvallen van de Boeotiërs en andere vijanden.

Als u de oostelijke kant van het park bezoekt dan is het een echte aanrader om de grot van Panas te bezoeken. In de Klassieke Oudheid kwamen de Grieken hier samen om de hun goden te vereren en offers te brengen aan hun goden. trenboxyl acetate 100 for sale

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Parnitha Nationaal Park Athene'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Athene » Meer bezienswaardigheden in Athene » Alles over Athene