U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Dochamps » Parc Chlorophylle Dochamps
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Parc Chlorophylle Dochamps

Het Parc Chlorophylle dat mooi in het groen ligt van Manhay is al enkele jaren open en krijgt jaarlijks meer en meer volk over de vloer. Als u beslist om heel te gaan ontspannen in die recreatiebos zal u merken dat er voor iedereen wat wils is. Voordat het park opende op dit terrein was het in het bezit van een safari park.

Mensen die verblijven in de omgeving van het park zullen niet enkel het park kunnen bezoeken maar ook de gemeenten die in de buurt liggen van Parc Chlorophylle, waaronder het gezellige stadje Durbuy, La Roche-en-Ardenne en Erezée. Met meer dan 9 hectare groene natuur kunnen er mooie wandelingen gemaakt worden in het park terwijl de kinderen spelen op de thematische speeltuin die samen lijkt te vloeien met het bus tot één geheel. Als u het park bezoekt, moet u zeker en vast de avontuurlijke loopbrug bewandelen.

Het Parc Chlorophylle werd gerealiseerd mede dankzij de gemeente Manhay die opzoek was naar een nieuwe bestemming voor het oude safari park. Ze werden hierin bijgestaan door IDELUX, deze laatste heeft een aanzienlijke invloed op het plaatselijke toerisme in de Ardennen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Parc Chlorophylle Dochamps'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden