U bent hier: Bezienswaardigheden » Duitsland » Winterberg » Panorama Erlebnis Brücke Winterberg
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Panorama Erlebnis Brücke Winterberg

Het panorama in Winterberg bestaat uit een aantal platforms die een uitzicht garanderen van 360 graden over de stad zelf en de omliggende omgeving. Sinds dat het platform opende in 2006 kreeg het veel bezoekers over de vloer, want naast een platform is er nog zoveel meer te beleven. De platforms worden namelijk verbonden met elkaar door bruggen.

Er werd gebruik gemaakt van 5 bruggen: een avontuurlijke touwbrug, een glijbaan voor de waaghalzen die een niveautje lager willen gaan, jungle brug en nog een aantal andere bruggen die voor jong en oud leuk zijn. Verder zijn er naast dit platform en zijn vele bruggen nog een heleboel andere activiteiten mogelijk zoals wandelen, fietsen en andere sportactiviteiten.

De bruggen en de platforms liggen in een prachtig natuurpark dat ten zuiden ligt van de stad Winterbrug. Het hoogste punt van Winterburg ligt met zijn 776 meter een stuk boven het niveau van de zee. Op de berg is er het Bikepark en een bobsleebaan voor de avonturiers onder ons, verder is er de gelegenheid om lange wandelingen te maken of een fiets te huren en de groene natuur te verkennen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Panorama Erlebnis Brücke Winterberg'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden