U bent hier: Bezienswaardigheden » Frankrijk » Avignon » Panorama Avignon
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt
Panorama Avignon

Panorama Avignon

Niet enkel buiten de steden kan u als toerist een prachtig zicht hebben van de omgeving, maar ook dichter naar de steden toe kan u soms genieten van prachtige uitzichten. Als u plant Avingon te bezoeken is het een echte aanrader voordat u de bezienswaardigheden van de stad zelf bezoekt, dat u eerst met de ferry naar het eiland Ile Piot gaat.

Panorama Avignon

© Wikipedia.org

Van op dit eiland heb u een magnifiek uitzicht over niet enkel Avignon maar ook op Pont St-Bénezet. Naast Ile Piot is er nog een ander eiland gelegen, Ile de la Barthelasse. Op dit eiland is het iets drukker dan op Ile Piot. Dat er meer bedrijvigheid is, heeft het eiland te danken aan de restaurants die er gevestigd zijn en de vele campings waar er toeristen verblijven.

Als u de wagen kwijt wilt op één van de eilanden kan u dit op Ile de la Barthelasse, hier is er voldoende parkeerplaats voorzien en kan u in alle rust de wagen parkeren en de omgeving verder te voet gaan verkennen. Bij goed weer zal u een mooi zicht krijgen op Avignon en het Palais de Papes.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Panorama Avignon'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Avignon » Meer bezienswaardigheden in Avignon » Alles over Avignon