U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigd Koninkrijk » Londen » Oxford street Londen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Oxford street Londen

Een citytrip is altijd een aanrader, dus waarom niet voor een citytrip gaan naar Londen. Naast Harrods, zijn er nog andere leuke winkelbestemmingen terug te vinden in de stad. Oxford Street ontvangt jaarlijks veel bezoekers en toeristen die zin hebben in een namiddagje of een weekendje shoppen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in de buurt van Oxford Street veel hotels zijn gevestigd. Als u verblijft in Londen is het altijd een unieke en perfecte locatie om te verblijven door zijn strategische ligging. Niet enkel bevinden er zich in de omgeving van deze straat veel winkels, maar ook goeie verbindingen met de metro die u doorheen de hele stad kunnen brengen. Verder hebben er een aantal grote winkelketens hun hoofdvestiging.

Zo ligt de wijk Westminster in Oxford Street zelf, ook bevindt u zich op loopafstand van Hyde Park. Dit park is de moeite waard om te bezoeken en een ideale locatie om gezellig te picknicken tijdens een citytrip in Londen. Er wordt geschat dat er jaarlijks rond 200 miljoen mensen de straat bezoeken tijdens een citytrip in Londen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Oxford street Londen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Londen » Meer bezienswaardigheden in Londen » Alles over Londen